Etter en tid med stort press og mye oppoverbakke kan jeg nå informere om at vi har fått inn driftskapital nok til å komme videre i Ghana. Noen sentrale aksjonærer har investert mer i selskapet og deler vår tro på at vi er på rett vei.

I tillegg kan jeg informere om at vårt styremedlem og geolog Boye Flood, vil dra på feltbesøk til Ghana. Boye Flood har erfaring fra oppdrag i Vest-Afrika og kjenner geologien i denne delen av verden. Han vil besøke vår country manager Neil Macfarlane i Accra, samt delta på en ekspedisjon med Felix Sibsa vår feltgeolog og entreprenør, til vårt regionale felt. Samtidig vil han møte representanter for Mineral Commission i Ghana og få status for våre konsesjoner. Sammen med Felix Sibsa og Neil Macfarlane vil Boye Flood planlegge de neste steg i Ghana. Erfaringene og resultatene fra denne turen vil bli presentert i forbindelse med ordinær generalforsamling, som vil avholdes i første del av mai.

Selskapet har for å spare penger skiftet internettleverandør og vår hjemmeside vil fra etter påske finnes her: www.hubr.no
Samtidig får vi nye mailadresser som vi vil informere særskilt om når de er klare.

Tildeling av aksjer som er betalt og bestilt i løpet av de siste emisjoner vil bli klar om kort tid. Spørsmål kan rettes til undertegnede.

Hudson Bay Resources AS ønsker alle sine aksjonærer en Riktig God Påske!

Jan Høvik
Hudson Bay Resources AS
Mobil: +47 – 911 39 914, E-mail: jhconsulting@online.no